Ce diferenta este intre mobila produsa la comanda si cea produsa in serie? Am vazut filmul de prezentare … e impresionant ce utilaje aveti …

Sunt 2 avantaje majore ale productiei de serie fata de cea pe comanda: in primul rand, toate piesele de mobilier sunt prelucrate pe linii de productie complet automatizate, astfel reducandu-se la minim greselile de productie, si in al doilea rand, pretul produsului este mult mai mic, deoarece, cantitatile produse fiind foarte mari, costurile cu manopera sunt mult mai mici decat in cazul producerii unui model singular.

Cum imi amenajez o camera de tineret mica la mansarda?

Sistemele noastre modulare va permit o mare libertate de a alege diferite combinatii.
O rezolvare pentru aceasta camera de mansarda este sa folositi corpurile de la sistemul Office … este denumit sistem office dar puteti ambienta orice tip de incapere, mai ales ca se vinde pe module.( amenajarea este exemplificata la rubrica SISTEM OFFICE ) .

Pot sa cumpar patul de la dormitorul Roma si dulapul cu patru usi de la dormitorul Mars ?

Da. La noi, componentele dormitoarelor se vand separat; puteti combina in functie de spatiu,buget sau necesitati, si chiar in functie de ambientarea estetica diverse componente ale dormitoarelor .

Produceti si mobila la comanda? Vreau sa cumpar o anumita bucatarie din gama dumneavoastra de produse, insa as dori sa aiba alte dimensiuni.

Fabrica Rus Savitar executa mobilier doar in serie. Va recomandam corpurile de la sistemul Solaris, cires sau zebrano . Fiecare corp se poate achizitiona separat, in functie de spatiul de care dispuneti.

Am cumparat o mobila de bucatarie produsa de dumneavoastra, iar in schita de montaj nu este specificat cum se prinde blatul de corpurile inferioare. Va rog sa-mi spuneti cum pot sa fac acest lucru?

La corpurile inferioare de bucatarie, blatul se prinde de legaturi cu holzsuruburi de 3,5 x 30, exceptie facand masca de chiuveta. La acest corp, blatul se prinde prin coltare metalice cu holzsuruburi de 3,5 x 25.

De la dormitorul Ovidiu, doresc sa achizitionez doar dulapul . Va rog sa imi spuneti care este pretul acestui dulap si cum se livreaza, ambalat sau montat ?

Pretul dulapului il puteti obtine doar de la magazin . Acest dulap se poate livra montat sau demontat, ambalat in cutii de carton . Tariful pentru asamblarea dulapului il puteti obtine tot de la magazin.

Locuiesc in Bistrita si doresc sa achizitionez mobilier de la magazinul dumneavoastra din Cluj. Puteti sa-mi livrati marfa in Bistrita, la domiciliul meu?

Da, in functie de valoarea facturii, se poate transporta mobila si in alte orase unde nu este magazin Casa Rusu. Va rugam sa luati legatura cu cei de la magazinul nostru din Cluj pentru a vi se comunica valoarea trasportului.

Pot comanda coltarul Anca pe o anumita nuanta ? In magazinul din Cluj nu am gasit nuanta dorita .

Tapiteria, in general, se poate achizitiona pe diferite materiale si nuante. La magazin, puteti vizualiza mostrele, iar in baza acestora puteti alege nuantele dorite

Aveti si alte modele de canapele in afara de cele de pe site ?

Va invitam la magazin, unde puteti gasi o gama variata de produse, nu doar cele vizualizate pe site .