MaterialPAL melaminat (grosime 16 si 25 mm)
Culoare carcasăStejar bardolino
Culoare fronturiMaro mat
DimensiuniL.3600 x A.520 x H.1930 mm

Scrie o recenzie

Biblioteca Micra

Biblioteca Micra

Dimensiuni:

3600 mm 520 mm  1930 mm

Biblioteca Micra se diferențiază prin liniile simple și geometria precisă a părților componente. Dulapurile și sertarele de mari dimensiuni vor fi, cu siguranță, pe placul celor care au nevoie de largi spații de depozitare. Mânerele de culoare old gold îmblânzesc maroul mat, aducând un plus de originalitate întregului ansamblu. Balamalele cu închidere silențioasă înlătură o serie de zgomote neplăcute, asociate cu utilizarea de lungă durată a ușilor.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456