MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăStejar sherwood
Culoare fronturiMaro mat
DimensiuniL.2770 x A.470 x H.2110 mm
Specificații tehniceUșile au deschidere silențioasă

Scrie o recenzie

Biblioteca Ozon

Biblioteca Ozon

Dimensiuni:

2770 mm 470 mm  2110 mm

Biblioteca Ozon este cea mai bună alegere pentru o locuință modernă, de inspirație minimalistă. Stejarul Sherwood permite crearea unei atmosfere calde și intime, care îndeamnă la relaxare. Cărțile își vor găsi locul pe polițele frumos prelucrate, iar spațiul larg de depozitare, cu siguranță, va fi pe placul celor care își doresc încăperi cât mai aerisite. Designul ingenios al bibliotecii permite încorporarea televizorului.

Pentru realizarea unei amenajări complete, vă recomandăm Dulapul Ozon, cum este prezentat și în amenajare.Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456