MaterialPAL melaminat (grosime 16mm și 38 mm) și sticlă (uși, grosime de 4 mm)
Culoare carcasăStejar bardolino
Culoare fronturiNegru lucios/maro lucios
DimensiuniL.3600 x A.500 x H.2040 mm

Scrie o recenzie

Biblioteca Etna

Biblioteca Etna

Dimensiuni:

3600 mm 500 mm  2040 mm

Biblioteca Etna are o eleganță aparte, care o transformă în alegerea ideală pentru decorarea unui living modern. Spațiul de depozitare generos și judicios compartimentat permite expunerea și păstrarea în bune condiții a cărților, a decorativelor și chiar a televizorului. Contrastul dintre culoarea deschisă a stejarului bardolino și negrul sau maroul lucios atrage imediat atenția către acest punct focal al încăperii. Mânerele argintii lucioase și ușa din sticlă vin să completeze acest tablou al eleganței.


Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456