MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm) și sticlă securizată (ușă de sticlă, grosime de 4 mm)
Culoare carcasăStejar pastel
Culoare fronturiMaro mat + alb lucios + print P6
DimensiuniL.3530 x A.520 x H.2040 mm
Opționale contra costMânere la alegere dintr-o gamă diversă

Scrie o recenzie

Biblioteca Tempo cu print P6

Biblioteca Tempo cu print P6

Dimensiuni:

3530 mm 520 mm  2040 mm

Biblioteca Tempo atrage toate privirile, datorită printului P6 și a tăieturilor geometrice. Designul modern și compartimentarea ingenioasă împiedică aglomerarea spațiului. Polițele decorative permit crearea așa-numitelor zone deschise, unde pot fi expuse vaze, rame foto sau statuete, alese ca să întregească atmosfera încăperii. Dulapul este prevăzut cu bara din inox, care permite păstrarea în bune condiții a garderobei. Finisajul lucios va fi, fără îndoială, pe gustul celor care își doresc încăperi sofisticate. Mânerele pot fi alese dintr-o gamă diversă, astfel încât ansamblul să poarte amprenta personală.


Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456