MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăStejar pastel
Culoare fronturiStejar pastel + gri + print lucios
DimensiuniL.3300 x A.580 x H.2150 mm
Opționale contra costMânere la alegere dintr-o gamă diversă

Scrie o recenzie

Biblioteca Unit Jazz cu print P5

Biblioteca Unit Jazz cu print P5

Dimensiuni:

3300 mm 580 mm  2150 mm

Redecorează-ți livingul în stilul flamboaiant și sofisticat al strălucitorilor ani ’20 cu Biblioteca Jazz, care se remarcă prin printul P5 și combinația cromatică stejar pastel-gri! Fotografiile de familie, cărțile îndrăgite și decorativele elegante își vor găsi locul pe polițe, creând acel inconfundabil sentiment de acasă. Bara de haine din inox îți va permite să păstrezi perfect călcate rochiile, costumele și cămășile. Picioarele dreptunghiulare, balamalele cu închidere silențioasă și mânerele care pot fi alese dintr-o gamă variată sunt atuuri care recomandă această piesă de mobilier.

*Mânerele nu sunt incluse in preț, se pot achiziționa la alegere dintr-o gamă diversă.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456