3 reguli de aur pentru atunci când alegi un colțar pentru living
3 reguli de aur pentru atunci când alegi un colțar pentru living
Alegerea unei piese de mobilier potrivite pentru living, sau a unui colțar nu trebuie să fie dificilă. Tot ce trebuie să faceți este să țineți cont de trei reguli simple, dar prețioase.

1. Măsurați

Este important în primul rând ca piesa de mobilier să nu fie nici prea mare, nici prea mica pentru camera în care va fi așezată. De aceea, măsurarea spațiului și a colțarului înainte de achiziționarea lui vă va salva de o mulțime de probleme, atât de ordin financiar, cât și de ordin estetic. La care se adaugă, bineînțeles, spațiul pe care îl ocupă. Oricât de frumos ar fi colțarul, dacă spațiul este înghesuit nu poți utiliza la maxim calitățile acestuia. De exemplu, Colțarul Infinity are o lungime de 290 cm. Nu se potrivește în orice living. Deși poate vă place design-ul și culoarea țesăturii este important să aveți suficient spațiu pentru a vă oferi confortul maxim.


2. Testați

A doua regulă de aur este testarea. Nu achiziționați decât în cazurile în care aveți încredere deplină în producător sau furnizor fără să testați în prealabil colțarul. Mereu invităm clienții în showroom pentru a verifica standardul calității obiectelor de mobilier pe care le producem. Colțarul Munchen este îmbrăcat într-o combinație de țesătură și piele ecologică. Atingeți materialul, așezați-vă pe canapea, studiați culoare și puneți toate întrebările pe care le aveți. Un colțar nu se cumpără pentru câteva săptămâni sau luni, ci de cele mai multe ori el ajunge să fie utilizat ani de zile.


3. Nu uitați de stil

Ultima regulă de care trebuie să țineți cont este stilul amenajării livingului vostru. Ați pus ochii pe două sau trei colțare care vă plac, sunt de dimensiunea potrivită, au țesătură și perne de calitate, dar nu știți pe care dintre ele să îl alegeți. Gândiți-vă la cum este aranjat livingul, ce obiecte vor însoți colțarul în acel spațiu, care sunt culorile dominante. Stilul este unul clasic, unul modernist, poate vintage? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ghida pas cu pas spre stilul pe care îl căutați pentru colțar, pentru a fi o potrivire perfectă în camera de zi. Colțarul Galaxy, spre exemplu, are un design de inspirație scandinavă și se potrivește într-un living cu mobilier cu același gen de influențe estetice: forme simple, plăcute, de un rafinament natural.Puteți aplica aceste reguli de fiecare dată când doriți să cumpărați o piesă de mobilier, nu doar un colțar. Dacă veți face acest lucru veți economisi timp, bani și veți fi un pas mai aproape de a avea o amenajare interioară de revistă.