3 motive pentru care să alegi mobilier printat pentru casa ta
3 motive pentru care să alegi mobilier printat pentru casa ta

Puțină lume este familiarizată cu trendul despre care vom vorbi în acest articol și mai puțini cunosc posibilitățile creative pe care ți le oferă această tendință care a început să prindă teren tot mai mult în secolul XXI.

Ne referim, bineînțeles, la posibilitatea de a printa imagini, forme, tablouri celebre sau poze abstracte pe suprafețele plane ale mobilierului. Datorită tehnologiei disponibile putem transforma o piesă de mobilier neutră într-un punct de culoare, atracție și aprecieri.

Nu ne credeți? Citiți mai departe și veți descoperi în continuare 3 argumente care recomandă mobilierul printat.


  1. O soluție rapidă și stilată

Uneori, să găsești finisajul potrivit pentru o piesă de mobilier poate fi o bătaie de cap continuă, timp de câteva luni. Nu ar fi mult mai ușor dacă s-ar putea pur și simplu schimba finisajul ca și cum ai schimba o poză într-un album? Dacă alegeți mobilierul printat, puteți să vă alegeți finisajul dorit, ușor și rapid.


  1. Ai o mulțime de soluții de unde poți alege

Un alt avantaj este disponibilitatea multiplelor variante de print: lemn, fier sau tipar floral, orice este posibil. Priviți, de exemplu, diversitatea de imagini printate disponibilă pentru comoda Print.

  

  1. Personalizare pe stilul amenajării tale

Poate plusul cel mai mare pe care îl aduce mobilierul printat este posibilitatea de potrivi o comodă sau un șifonier după gustul vostru, în perfectă armonie cu stilul pe care l-ați ales pentru casa voastră. Un exemplu potrivit este amenajarea Alvin care se remarcă printr-un design modern, ușor de remarcat.


Mobilierul printat poate aduce personalitate și inspirație încăperilor voastre și poate reflecta caracterul vostru creativ. Frumusețea acestui tip de mobilier este că deși poate avea un aspect vizual impresionant, el își păstrează funcționalitatea și calitatea.