Site-ul prezent are rolul de a informa clienții Casa Rusu în legătură cu produsele aflate în portofoliu și promoțiile valabile în cadrul magazinelor fizice. Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a realiza modificări de conținut, structură sau design al acestuia fără o informarea sau notificarea prealabilă.

SC CASA RUSU SRL, cu sediul social în Dumbrăvița, str. Conac nr. 21, jud. Timiș, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J35/3303/2006, CUI RO 19120792, păstrează şi prelucrează datele cu caracter personal oferite de către clienţi în scopuri de marketing şi sau pentru furnizarea de bunuri şi servicii.

Deținătorul site-ului este înscris în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal,sub nr. 18902/2011, atribuit de A.N.S.P.D.C.P.

Prin înscrierea la newsletter, utilizatorii site-ului își exprimă acordul expres și neechivoc, ca datele lor personale să intre în baza de date a SC CASA RUSU SRL. Aceștia vor primi pe viitor  materiale promoționale pe adresa de e-mail furnizată.

SC CASA RUSU SRL se obligă să le respecte acestora drepturile prevăzute de Legea 677/2001 și va utiliza baza de date pentru a trimite corespondența. Datele furnizate nu vor fi difuzate către terți.

Fotografiile produselor au rol de prezentare. Între imaginile afișate pe site și produsele achiziționate pot apărea mici diferențe de culori sau materiale.

CASA RUSU este un univers aflat intr-o continua schimbare si expansiune. Site-ul www.mobilacasarusu.ro a fost creat tocmai pentru a va aduce aproape acest univers.

Din respect pentru clientii CASA RUSU, acest site este intr-o permanenta actualizare, existand posibilitatea ca unele dintre informatiile publicate (inclusiv, dar nelimitandu-se la preturi, specificatii etc.) sa nu mai fie de actualitate.

Din postura de client fidel, aveti posibilitatea de a ne transmite orice informare, sugestie, opinie cu privire la orice posibila inadvertenta intre informatiile publicate pe site si cele oferite in Magazinele CASA RUSU ori cu privire la posibilele erori de redactare, utilizand oricare dintre datele de contact publicate pe site.

Contact companie

CASA RUSU
Adresă: Str. Conac nr. 21
Loc. Dumbrăvița, Jud. Timiș
Cod postal: 307160; ROMÂNIA

Tel.: +40-256 214 576
Fax: +40-256 214 960


RUS SAVITAR
Adresă: Str. Calea Timișoarei nr. 76
Loc. Dudeștii Noi, Jud. Timiș
Cod postal: 307041; ROMÂNIA

Tel.: +40-256 378 396
Fax: +40-256 378 299
Mobil: +40-757 076 701Informații și reclamații

Reclamații: reclamatii@mobilacasarusu.ro
Informații: consiliere@mobilacasarusu.ro
Marketing: marketing@mobilacasarusu.ro
Import: import@mobilacasarusu.ro

Aprovizionare: purchasing@rus-savitar.ro
Export: export@rus-savitar.ro
Office: office@rus-savitar.ro