Pentru a vă ajuta să redecorați întreaga casă cu minim de efort, am dezvoltat programe avantajoase de achiziții în rate fără dobândă, oferite de Finanțatori.
*Ofertele noastre de plată în rate sunt valabile doar pentru posesorii de carduri de la băncile enumerate mai jos, fiind subordonate politicilor acestora.

Află mai jos care sunt băncile partenere și alege sistemul de plată potrivit:

Acum poți cumpăra toate piesele de mobilier și obiectele decorative dorite, indiferent de buget.
Datorită programului de finanțare dezvoltat cu Bancpost, poți obține pe loc creditul necesar: fără adeverințe, fără așteptare, fără verificări suplimentare.
Vino și tu în cel mai apropiat magazin Casa Rusu, înscrie-te în program și cumpără pe loc toate produsele tale preferate!

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456