MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm și 25 mm)
Culoare carcasăStejar bardolino
Culoare fronturiStejar bardolino + negru lucios
Dimensiuni dulapL.2420 x A.550 X H.2160 mm
Dimensiuni patL.1710 x A.2130 x H.930 mm
Dimensiuni noptieră stângaL.610 x A.400 x H.420 mm
Dimensiuni noptieră dreaptaL.610 x A.400 x H.420 mm
FuncționalitateUși culisabile

Scrie o recenzie

Dormitor Piemont

Dormitor Piemont

Eleganța discretă emanată de dormitorul Piemont atrage subtil atenția celor care își doresc interioare armonioase, cu volumetrie curată și contraste cromatice. Fronturile lucioase sporesc farmecul întregului ansamblu și împiedică instalarea monotoniei vizuale. Setul este alcătuit dintr-un dulap practic cu uși culisante, un pat cu tăblie înaltă, ce are și un sertar lateral pentru depozitare și două noptiere cu sertare.

Acest dormitor se poate achiziționa doar garnitură completă și conține: dulap cu uși culisante, pat, 2 noptiere (stânga+dreapta)

Suportul de PAL pentru saltea este inclus în preț. 
Saltea necesară: 1600x2000 mm. Salteaua nu este inclusă în preț.

Scrie o recenzie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456