MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăAlb
Culoare fronturiAlb
DimensiuniL.784 x A. 520 x H.1960 mm

Scrie o recenzie

Dulap joy

Dulap joy

Dimensiuni:

784 mm  520 mm  1960 mm

Încăpător și ușor de integrat în orice tip de amenajare, dulapul Joy îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a-ți păstra hainele frumos împăturite sau aliniate pe bara din inox. În camerele de mici dimensiuni va crea automat iluzia spațialității datorită albului imaculat. Mânerele pătrate, vopsite în negru și cu finisaj lucios împiedică instalarea monotoniei cromatice. Dulapul Joy își găsește locul în living, dormitor, dar și pe un hol elegant.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456