Scrie o recenzie

Set chiuveta + baterie Rovigo anticalcar Dr

Set chiuveta + baterie Rovigo anticalcar Dr

Dimensiuni:

78 cm  43,5 cm

Blatul din bucătărie își va păstra aspectul unitar prin montarea chiuvetei încastrate Rovigo. Se remarcă, în primul rând, prin finisajul microtexturat, special prelucrat pentru a preveni depunerea petelor de calcar. Fabricată din inox, se întreține fără efort suplimentar, asigurând igiena și curățenia în bucătărie.

Singura cuvă este poziționată pe partea dreaptă și are o adâncime de 145 mm. Accesoriile pentru montaj, inclusiv valva de scurgere de 70 mm și sifonul, sunt incluse în preț. Bateria tip monocomandă, are un rezistent finisaj cromat.

Set chiuvetă + baterie

Finisaj microtexturat - inox prelucrat pentru prevenirea calcarului
Montare: încastrare blat
Configurare: 1 cuva, 1 picurator
Valva de scurgere: 70 mm
Accesoriile pentru montaj inclusiv valva si sifonul sunt incluse
Adancime cuva: 145 mm
Varianta cuva: dreapta
Material: Inox 18/10, grosime 0,6 mm
Baterie monocomandă crom

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456