un nou concept un nou magazin

MAREA
DESCHIDERE

20 OCTOMBRIE 2017

CADOURI INSTANT

PRIMEȘTI

una din cele 500 de
perne decorative

Fii și tu unul dintre primii 500 de cumpărători din noul magazin Casa Rusu și primești instant o pernă decorativă colorată!

WORKSHOP

Învață să decorezi cu Adela Pârvu

Vino la workshopurile de la Marea Deschidere, care vor avea loc vineri și sâmbătă, și învață de la Adela Pârvu cum poți crea ambientul pe care ți l-ai dorit mereu!

Înainte de a cumpăra mobilierul preferat la prețuri super avantajoase, ai ocazia să primești sfaturi utile și idei îndrăznețe de amenajare de la renumitul designer de interior, dar și de la proiectanții si designerii Casa Rusu. Vei afla tot ce trebuie să știi despre alegerea corectă a mobilierului, a decorațiunilor și bune practici despre combinarea texturilor și culorilor.

CONCURS

CÂȘTIGĂ UNUL DIN CELE 3 FOTOLII IGOR!

Fotografiază-te în magazin și încarcă poza pe Instagram

Sărbătorește și tu Marea Deschidere! Vino la Casa Rusu, fotografiază ambientul tău preferat sau cele mai frumoase momente și mândrește-te cu ele pe Instagram! Poți câștiga unul din cele 3 fotolii Igor dacă folosești hashtag-urile #casarusu și #mareadeschidere.
Vezi regulamentul Concursului aici.

ACTIVITĂȚI SPECIALE

Un weekend de poveste!

Copilul tău este fan Star Wars? Personajele lui preferate îl așteaptă în noul magazin sâmbătă, 21 octombrie, și duminică, 22 octombrie, între orele 16:00 - 19:00.

Încearcă experiența de acasă

Îți dorești să vezi cum e o dimineață petrecută într-un ambient Casa Rusu, cum e să te relaxezi pe o canapea pufoasă ori cum te simți atunci când închei ziua într-un decor de vis? Haide în noul magazin și trăiește alături de noi experiența de acasă în ambientele create cu mobilier și decorațiuni Casa Rusu.

REDUCERI PROGRESIVE

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Produsele tale preferate te așteaptă cu prețuri speciale în weekendul Marii Deschideri! Vino și profită de REDUCERILE UNICE DE PÂNĂ LA 50% din noul magazin Casa Rusu. Mai mult, dacă achiziționezi mobilier la reducere și alegi și un obiect decorativ, reducerea crește cu 5%. Alege încă un obiect decorativ și reducerea crește cu încă 5%.

UNDE
NE GĂSEȘTI

Vino în NOUL magazin Casa Rusu din
centrul comercial Auchan, de pe
Calea Aradului, nr. 56,
și bucură-te de mobilierul și decorațiunile tale preferate!