Prețul produsului variază în funcție de materialul ales pentru tapițare.
Materialul din imagine este din grupa: B
DimensiuniL.390 x A1.260 x A2.171 x H.87 cm
Dimensiuni recamier A2.171
Material pentru tapițatPiele ecologică/stofă
Culoare materialLara 16 (maro deschis)

Scrie o recenzie

Hol Nevada

Hol Nevada

Dimensiuni:

390 cm  260 cm171 cm 87 cm

Holul Nevada a fost creat pentru livinguri de mari dimensiuni, care emană vitalitate și energie pozitivă. Spațios și comod este piesa de mobilier ideală pentru cei care adoră să petreacă seri plăcute în compania unui grup numeros de prieteni. Pernele sunt confortabile, brațele largi, iar aspectele care individualizează sunt suportul pentru decorative și nișa creată special pentru cărți și albume. Îl poți comanda pe partea dreaptă sau stângă, în funcție de configurația linvingului tău.
Arc sinusoidalCorp fixChingă elastică

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456