Prețul produsului variază în funcție de materialul ales pentru tapițare.
Materialul din imagine este din grupa: B
DimensiuniL.185 x A.251 x H.91 cm
Material pentru tapițatPiele ecologică
Culoare materialAulon white

Scrie o recenzie

Pat Artemis 1600

Pat Artemis 1600

Dimensiuni:

185 cm  251 cm  91 cm
Liniile curbate și designul contemporan al patului Artemis 1400 alungă banalul din orice dormitor. Tăblia capitonată reprezintă una dintre cele mai noi tendințe în materie de design interior. În plus, somiera metalică prevăzută cu sistem de rabatare și ladă interioară (L.136 x A.93 x H.19,5 cm), ce pot fi achiziționate opțional, îți oferă un generos spațiu de depozitare. 
Se poate monta acasă

Accesorii opționale contra cost:
- Suport pentru saltea confecționat din PAL
- Somieră+ladă B160: Acest sistem de accesorii include o somieră metalică prevazută cu sistem de rabatare si o ladă interioară confectionată din PAL melaminat  alb și HDF cu o suprafață de depozitare de 156 x 93 x 19,5 cm
- Set balama cu piston
- Somieră metalică 160 x 200 cm
- Saltea 160 x 200 cm

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456