Prețul produsului variază în funcție de materialul ales pentru tapițare.
Materialul din imagine este din grupa: B
DimensiuniL.187 x A.248 x H.109 cm
Material pentru tapițatPiele ecologică
Culoare materialAul White

Scrie o recenzie

Pat Bird 1600

Pat Bird 1600

Dimensiuni:

187 cm  248 cm  109 cm
Bird este un pat tapițat cu un design modern și rafinat, ușor de integrat în decoruri de inspirație urbană. Liniile curbate, mai puțin convenționale creează un loc de odihnă și relaxare, ideal pentru a evada din cotidianul caracterizat de stres și ritm alert. Tăblia capitonată, amplă îți va oferi confortul necesar pentru sesiuni prelungite de lectură, în diminețile leneșe de weekend. Somiera metalică (160 x 200 cm), disponibila opțional, asigură stabilitatea, iar tapițeria din piele ecologică ajută la conturarea unui decor prietenos cu mediul.
Se poate monta acasă

Accesorii opționale contra cost:
- Suport pentru saltea confecționat din PAL
- Somieră metalică 160 x 200 cm
- Saltea 160 x 200 cm

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456