Scrie o recenzie

Saltea ortopedică confort plus

Saltea ortopedică confort plus

CONFORT PLUS este construită pe bază de plasă de arcuri legate între ele prin conectare elicoidală a arcurilor tip Bonell, ceea ce conferă rezistență și elasticitate la miscări pe toată suprafața saltelei, masa corporală distribuindu-se pe suprafata de contact. Peste miezul elastic de arcuri sunt lipite câte un strat de feltru (paslă adezivată și rigidizată 1000 gr/mp) și unul de spumă poliuretanică de densitate medie (21 kg/mc) pe ambele fețe pentru confort și sustinere.
Saltelele Confort Plus prezintă inserții din fașii de spumă poliuretanică pe toata lungimea saltelei, pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact și a reduce uzura plasei de arcuri, rezultând un produs cu o durată de viată îmbunatațită. Pentru dimensiunea de 90×200 cm cate o fașie de spumă, 120×200 cm cate 2 fașii de spumă 140/160/180×200 cm câte 3 fașii de spumă.
Fețele si lateralele din material Jacquard matlasat asigură o suprafață plană, scoțând în evidență calitatea ortopedică a saltelei și confortul său.
- Înalțimea saltelei este de 20 cm.
- Se recomandă persoanelor cu masa corporală de până în 90 kg.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie