MaterialPAL melaminat (grosime 16 cm)
Culoare carcasăAlb
Culoare fronturiNegru lucios
DimensiuniL.600 x A.600 x H.720 mm
AccesoriiMânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale, iar prețul final al mobilierului variază în funcție de tipul acestora.

Scrie o recenzie

Sistem Celia - 107s negru lucios

Sistem Celia - 107s negru lucios

Dimensiuni:

600 mm  600 mm  720 mm

În bucătărie, ai nevoie de piese de mobilier versatile, ingenioase și ușor de montat. Elementele sistemului Celia corespund întru totul acestei descrieri. Ușile corpului 107s pot fi montate pe stânga sau pe dreapta în funcție de configurația încăperii, iar interiorul este compartimentat într-un mod echilibrat, pentru a putea ordona vesela și paharele.


* Ușile dulapurilor pot fi poziționate pe stânga sau pe dreapta, în funcție de amenajare.
** Mânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale - cele din prezentare fiind incluse în prețul afișat.

Configureaza bucataria Celia

Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
negru lucios gri lucios rosu lucios maro lucios crem lucios galben lucios alb lucios stejar bardolino stejar magia 

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456