MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăAlb
Culoare fronturiNegru lucios
DimensiuniL.600 x A.300 x H.720 mm
AccesoriiMânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale, iar prețul final al mobilierului variază în funcție de tipul acestora.

Scrie o recenzie

Sistem Celia - 109s negru lucios

Sistem Celia - 109s negru lucios

Dimensiuni:

600 mm  300 mm  720 mm

O gospodină harnică și ordonată are nevoie de o bucătărie pe măsură. Sistemul modular Celia cuprinde piese cu un amplu spațiu de depozitare, organizat și compartimentat cu multă atenție. Balamalele metalice și pistonul asigură o închidere silențioasă și o manevrare lejeră a ușilor.


* Mânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale - cele din prezentare fiind incluse în prețul afișat.

Configureaza bucataria Celia


Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
negru lucios gri lucios rosu lucios maro lucios crem lucios galben lucios alb lucios stejar bardolino stejar magia 

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456