MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm) și blat de 38 mm
CuloareAlb lucios
DimensiuniL.1640 x A.900 x H.860 mm

Scrie o recenzie

Sistem Celia - 216b alb lucios

Sistem Celia - 216b alb lucios

Dimensiuni:

 1640 mm  900 mm  860 mm

O insulă de bucătărie este punctul focal al acesteia, transformând-o într-un spațiu modern, funcțional și organizat. Insula prezentată în sistemul de bucătărie Celia poate fi personalizată, de o parte și de alta, folosind diferite aranjamentele de corpuri din sistemul Celia sau de corpuri Deco. De obicei, aceste insule sunt pozitionate în mijlocul bucătăriei, dar ele pot fi plasate și oriunde vei avea nevoie la capătul șirului de mobilier, asemenea unei peninsule sau pentru delimitarea spațiului. Sau poți lăsa liberă o parte a ei, astfel insula având rol și de masă.

Configureaza bucataria Celia


Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
alb lucios stejar bardolino

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456