MaterialPAL (grosime 16 mm)
Culoare fronturiAlb lucios+Maro mat+Gri mat
MânereMetalice, culoare aluminiu
Dimensiuni L.2400 x A.530 x H.2370 mm
AccesoriiMânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale, iar prețul final al mobilierului variază în funcție de tipul acestora.

Scrie o recenzie

Amenajare Domus 1

Amenajare Domus 1

Dimensiuni:

2400 mm  530 mm  2370 mm

Conține:

• Sistem Domus - Corp 102
• Sistem Domus - Corp 103
• Sistem Domus - Corp 104
• Sistem Domus - Corp 110 (3buc)
• Sistem Domus - Dublaj 1950 mare (2buc)
• Sistem Domus - Dublaj 400 mare (2buc)
• Mâner Y325-192 aluminiu

Elegante, funcționale și cu puternice accente minimaliste, piesele sistemului Domus devin, cu ușurință, vedetele încăperilor în care sunt amplasate. Optează pentru un dulap original, încăpător și ingenios compartimentat, care cuprinde corpurile 102, 103, 104 și 110 ale sistemului Domus. Rezistența acestui ansamblu inedit este dublată de elementele tip dublaj, iar aspectul estetic este îmbogățit de accesorii moderne, alese cu atenție pentru cele mai mici detalii.

* Dublajele sunt opționale - cele din prezentare fiind incluse în prețul afișat.
** Mânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale - cele din prezentare fiind incluse în prețul afișat.

Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
crem lucios alb lucios gri mat maro mat stejar bardolino

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456