Piese componente

Scrie o recenzie

Amenajare Galaxy - negru lucios+print P10

Amenajare Galaxy - negru lucios+print P10

Dimensiuni:

4020 mm  500 mm

Clasicul contrast alb-negru este pus în valoare de designul în linii minimaliste al pieselor de mobilier Galaxy, utilizate pentru a contura un living modern și aerisit. Cele trei corpuri suspendate cu rabatare și cele două corpuri suspendate cu ușă îți oferă un generos spațiu de depozitare. Corpul inferior cu două sertare și cele două corpuri inferioare cu un sertar sunt spațioase și compartimentate echilibrat. Topul larg este locul ideal pentru un televizor de ultimă generație. O notă de nonconformism este adusă de printul în dungi, care decorează unul din corpurile suspendate cu rabatare. 

Configureaza Sistemul Galaxy

Conține:
• Corp inferior 1 sertar (2buc)
• Corp inferior 2 sertare
• Corp suspendat mare cu rabatare+print P10
• Corp suspendat mare cu rabatare (2buc)
• Corp suspendat mic 1 ușă (2buc)

Aceasta este o colecție modulară, iar piesele componente pot fi achiziționate și individual.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456