Piese componente

Scrie o recenzie

Amenajare Galaxy - gri lucios+print P11

Amenajare Galaxy - gri lucios+print P11

Dimensiuni:

4420 mm  500 mm 

Piesele sistemului Galaxy pot fi combinate în mod ingenios, pentru a contura atmosfera unui living impunător și sofisticat. Cele două corpuri cu rabatare se remarcă prin frontul cu print lucios, de tip metal zgâriat, dar și prin spațiul generos de depozitare. Dacă mai adaugi și trei corpuri suspendate mici cu o ușă, vei reuși să ascunzi obiectele mai puțin estetice. Corpurile inferioare cu unul sau două sertare au un top larg, ideal pentru expunerea celor mai îndrăznețe obiecte decorative. Întregește ansamblul cu un corp inferior cu poliță, unde cărțile tale preferate își vor găsi, cu siguranță, locul.

Configureaza Sistemul Galaxy

Conține:

• Corp suspendat mare cu rabatare (2buc)
• Corp suspendat mic 1 ușă (3buc)
• Corp inferior 1 sertar
• Corp inferior 2 sertare (2buc)
• Corp inferior cu poliță

Aceasta este o colecție modulară, iar piesele componente pot fi achiziționate și individual.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456