MaterialPAL (grosime 16 mm și 25 mm)
Culoare carcasăStejar bardolino
Culoare fronturiMaro lucios
DimensiuniL.890 x A.890 x H.2150 mm
FuncționalitateInclude 1 poliță care poate fi poziționată oriunde.
AccesoriiOrganizarea interioară poate fi completată cu polițe, sertare, bare umeraș sau suporturi diverse. Mânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale, iar prețul final al mobilierului variază în funcție de tipul acestora.

Scrie o recenzie

Sistem Lira - Dulap colț maro lucios

Sistem Lira - Dulap colț maro lucios

Dimensiuni:

890 mm  890 mm  2150 mm

Fiecare centimetru părat contează, mai ales în dormitoarele de mici dimensiuni. Dulapul colț Lira, grație designului său ingenios, permite utilizarea eficientă a spațiului unde doi pereți se întâlnesc. În spatele ușii cu front lucios se află un generos spațiu de depozitare cu poliță mobilă.

Mânerele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și materiale - cele din prezentare fiind incluse în prețul afișat.

Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
crem lucios alb lucios maro lucios negru lucios

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456