MaterialPAL (grosime 16 mm și 25 mm)
Culoare carcasăStejar bardolino
Culoare fronturiMaro lucios + crem lucios
DimensiuniL.2080 x A.670 x H.2150 mm
FuncționalitateAre 2 compartimente verticale largi. Fiecare compartiment vertical include câte 1 poliță interioară care se poate poziționa oriunde.
AccesoriiOrganizarea interioară poate fi completată cu polițe, sertare, bare umeraș sau suporturi diverse, iar prețul final al mobilierului variază în funcție de tipul acestora.

Scrie o recenzie

Sistem Lira - Dulap 2000 maro și crem lucios

Sistem Lira - Dulap 2000 maro și crem lucios

Dimensiuni:

2080 mm  670 mm  2150 mm
Haine de vară sau de iarna, toate au loc suficient în dulapul 2000 Lira. În spatele ușilor culisante se ascund două compartimente verticale largi, cu câte o poliță interioară mobilă. Fiecare obiect vestimentar își va avea un loc numai al său dacă mai sunt adăugate sertare, bare pentru umerașe, suporturi pentru cravate și polițe suplimentare.

Designul în linii simple, dar moderne și duetul cromatic maro-crem lucios definesc o piesă de mobilier captivantă.

* Setul de mânere pentru dulapul culisabil din prezentare sunt incluse în prețul afișat.

Produsul este disponibil cu fronturi în culorile:
crem lucios alb lucios maro lucios negru lucios

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456