MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăAlb+nuc djon
Culoare fronturiAlb lucios
MânereAluminiu
PicioarePicioare reglabile (H.10 cm) și plintă nuc dijon
DimensiuniL.600 x A.570 x H.1196/1096 mm (fără capac)

Scrie o recenzie

Sistem Nova - Semiturn 1 ușă dr alb lucios

Sistem Nova - Semiturn 1 ușă dr alb lucios

Dimensiuni:

600 mm  570 mm  1196/1096 mm

Amenajează-ți bucătăria ținând cont de configurația și funcționalitatea acesteia. Corpul Nova semiturn cu o ușă, care se deschide pe dreapta, este alegerea perfectă atât pentru bucătării moderne, cu aspect urban, cât și pentru cele elegante, clasice. Spațiul amplu de depozitare și finisajele de calitate superioară completează aspectul estetic. Dacă ai multe vase și farfurii, te sfătuim să amplasezi un corp semiturn, fără picioare peste cel descris anterior, pentru a obține o piesă de mobilier versatilă și încăpătoare.


Se pot achiziționa 2 semiturnuri, care se pot poziționa unul peste altul în așa fel încât să se obțina un turn. In cazul acesta, al doilea semiturn trebuie să fie cu deschiderea pe stânga.

Configureaza bucataria Nova


Produsul este disponibil și în culorile:
crem lucios 

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456