MaterialPAL melaminat (grosime 16 mm)
Culoare carcasăAlb+nuc djon
Culoare fronturiAlb lucios
MânereAluminiu
PicioarePicioare reglabile (H.10 cm) si plinta nuc dijon
DimensiuniL.600 x A.570 x H.1196/1096 mm (fără capac)

Scrie o recenzie

Sistem Nova - Semiturn 1 ușă stg alb lucios

Sistem Nova - Semiturn 1 ușă stg alb lucios

Dimensiuni:

600 mm  570 mm  1196/1096 mm
Designul în linii drepte, minimaliste asociat cu materiale de calitate superioară și accesoriile moderne îi oferă corpului semiturn cu o singură ușă, care se deschide pe stânga, eleganța specifică întregului sistem Nova. Dacă ai nevoie de și mai mult spațiu de depozitare, achiziționează încă un semiturn cu o ușă, fară picioare, care se deschide pe dreapta, și poziționează-l peste cel descris anterior, în așa fel încât să se obțină un turn înalt.

Se pot achiziționa 2 semiturnuri, care se pot poziționa unul peste altul în așa fel încât să se obțina un turn. In cazul acesta, al doilea semiturn trebuie să fie cu deschiderea pe dreapta.

Configureaza bucataria Nova


Produsul este disponibil și în culorile:
crem lucios 

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456