MaterialPAL melaminat (grosime 22 mm)
CuloareNuc dijon + crem lucios + roșu lucios
BlatNuc dijon (grosime 22 mm)
DimensiuniL.1254 x A.900 x H.850 mm

Scrie o recenzie

Amenajare 1 Insula Nova 1250

Amenajare 1 Insula Nova 1250

Dimensiuni:

 1250 mm  900 mm  850 mm

Dacă vrei o bucătărie modernă, atunci cea cu insulă este plină de farmec și foarte practică prin faptul că se creează mai mult spațiu de lucru sau ajută la delimitarea zonelor într-un open-space. Insula sistemului Nova o poți personaliza, de o parte și de alta, folosind diferite aranjamente de corpuri din sistemul Nova sau corpuri Deco. 
Amenajarea propusă conține, pe o parte, două corpuri componente inferioare - corp inferior 1 ușă dreapta și corp inferior 1 ușă stânga, iar pe cealaltă parte, corpuri componente superioare - corp superior hotă (2 buc.) și corpuri Deco de culoare roșu lucios (3 buc.).

Configureaza Sistemul Celia

Conține:

• Insula 1200 Sistem Nova nuc dijon
• Corp inferior 1 ușă dreapta crem lucios
• Corp inferior 1 ușă stânga crem lucios
• Corp superior hotă (2 buc.) crem lucios
• Corp Deco roșu lucios (3 buc.)

Produsul este disponibil în culorile:
crem lucios Alb lucios 

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Continut pachet

Punem preț pe siguranța dumneavoastră și a colegilor noștri, acum mai mult ca oricând. Din acest motiv, am luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor Casa Rusu din toată țara, începând cu data de 23 martie.

În acest moment, sănătatea fiecăruia dintre noi este cea mai importantă și oricât ne-ar bucura vizitele dumneavoastră, cel mai bine este să rămânem acasă, în siguranță.

Pentru că vrem să fim în continuare alături de voi #Acasa, vom lansa în curând comenzile online.

Dacă aveți nevoie de sfaturi, idei, consiliere sau aveți întrebări, ne puteți scrie oricând pe contact@mobilacasarusu.ro sau ne puteți contacta telefonic la 0747 123 456